DE OPPASMOEDERS·VRIJDAG 8 MAART 2019

De Oppasmoeders kwamen eind november naar het Learning Lab Overvecht met een idee. Zij wilden graag oppas bieden bij cursusorganisaties zodat daar meer moeders komen opdagen. Zij merkten namelijk in hun omgeving dat moeders vaak thuisbleven omdat ze de kinderen niet alleen konden laten. Vijf studenten van de Universiteit Utrecht hebben gekozen om de Oppasmoeders te helpen.

10 weken lang hebben de studenten de Oppasmoeders geholpen door regelgeving uit te zoeken, een begroting te maken en een ondernemersplan. Gedurende deze weken werden de moeders zelf ook steeds ondernemender en kwam het geloof dat het echt ging lukken er steeds meer.

Als kers op de taart was op 12 februari een Pitch Night van Awesome Utrecht. Hierbij konden de dames in één klap €1000 verdienen. Super zenuwachtig gingen de dames, die nooit eerder op een podium hadden gestaan, hun verhaal pitchen voor een groep van 100 mensen. Er werden hierna nog vier andere, sterke ideeën gepitcht en het was ontzettend spannend. Alle deelnemers werden het podium opgeroepen en toen werd de winnaar uitgeroepen: de Oppasmoeders!

Nu begint het echt, er is startkapitaal, klanten en mega veel enthousiasme. Nu nog even de administratieve rompslomp door en dan gaan ze van start!

FACEBOOK FEED

9 Maanden Geleden

De Oppasmoeders
Hallo ik ben Aisha, 1 van de oppasmoeders. Ik ben zelf ook moeder van 3 kinderen. Als moeder met kleine kinderen is het soms lastig iets voor je zelf te doen. Ik vind het belangrijk dat moeders de kans krijgen zelf iets te ondernemen. Dat is de reden waarom wij de oppasmoeders gestart. Ik vind het erg leuk hieraan een bijdrage te leveren. Zie meerZie minder
Zie op Facebook