DE OPPASMOEDERS·VRIJDAG 8 MAART 2019

De Oppasmoeders kwamen eind november naar het Learning Lab Overvecht met een idee. Zij wilden graag oppas bieden bij cursusorganisaties zodat daar meer moeders komen opdagen. Zij merkten namelijk in hun omgeving dat moeders vaak thuisbleven omdat ze de kinderen niet alleen konden laten. Vijf studenten van de Universiteit Utrecht hebben gekozen om de Oppasmoeders te helpen.

10 weken lang hebben de studenten de Oppasmoeders geholpen door regelgeving uit te zoeken, een begroting te maken en een ondernemersplan. Gedurende deze weken werden de moeders zelf ook steeds ondernemender en kwam het geloof dat het echt ging lukken er steeds meer.

Als kers op de taart was op 12 februari een Pitch Night van Awesome Utrecht. Hierbij konden de dames in één klap €1000 verdienen. Super zenuwachtig gingen de dames, die nooit eerder op een podium hadden gestaan, hun verhaal pitchen voor een groep van 100 mensen. Er werden hierna nog vier andere, sterke ideeën gepitcht en het was ontzettend spannend. Alle deelnemers werden het podium opgeroepen en toen werd de winnaar uitgeroepen: de Oppasmoeders!

Nu begint het echt, er is startkapitaal, klanten en mega veel enthousiasme. Nu nog even de administratieve rompslomp door en dan gaan ze van start!

FACEBOOK FEED

2 Jaren Geleden

De Oppasmoeders
Wij zijn blij en trots dat wij als Oppasmoeders 🥳 een eigen plek hebben.Heeft u voor een paar uurtjes oppas nodig in de buurt omdat u een opleiding volgt of gaat werken.Neem dan contact met ons op. Email: deoppasmoeders@gmail.comWhatsapp/tel 06 41672 584Whatsapp/tel 06 4642 4130Kom langs voor een intake en dan bespreken wij alle mogelijkheden met u.Adres: Piramidedreef 53564CT. UTRECHT Zie meerZie minder
Zie op Facebook